Elke dag vanaf
06:30 beschikbaar

mail ons info@rijschoolrudie.nl
bel on 06 41 59 58 58

Proefles aanvragen

Over Rudie

rijschool-rudieMijn naam is Rudie Jonkman, 49 jaar en geboren in Zuidwolde. Mijn hele leven heb ik al een grote passie voor auto's. Oorspronkelijk leerde ik voor metaalbewerker/lasser, maar na een tijdje heb ik op mijn 20e besloten om vrachtwagenchauffeur te worden. Nadat ik een tijdje op de vrachtwagen heb gereden ben ik teruggekeerd naar mijn oude beroep bij een groot staalbedrijf in Hoogeveen. Hier werk ik nu alweer bijna 20 jaar met veel plezier. Echter is dit niet het werk dat ik mezelf tot mijn 67e , misschien wel 70e zie doen. 

Toen ik mijn huidge vriendin Rolanda heb leren kennen waren haar dochters in de leeftijd dat ze bezig gingen met hun rijopleiding. De baan als rijinstructeur wektte zo mijn interesse. Ik heb gezocht naar verschillende aanbieders voor opleiding tot rijinstructeur en ben uiteindelijk uitgekomen op de Verkeersacademie in Nieuwegein. Na een goed gesprek te hebben gehad met Gijs Kantelberg besloot ik om er toch nog een tijd over na te denken. Ik had namelijk al zolang geen studie meer gevolgd en ik betwijfelde of ik dit wel zou redden. Toen Gijs een tijd later weer contact met mij opzocht was dit toch een grote motivatie om aan de opleiding te beginnen. Wat me voornamelijk aansprak aan de Verkeersacademie in Nieuwegein is dat ze een rijopleiding in stappen aanbieden. Hiervoor ben ik nu dus ook gecertificiceerd. 

Ik ben vrij rustig van aard en vind het belangrijk dat de lessen op een leuke en energieke manier worden gegeven. Ik begijp als geen ander dat de weg naar het rijbewijs een spannende tijd is voor de leerling.