Elke dag vanaf
06:30 beschikbaar

mail ons info@rijschoolrudie.nl
bel on 06 41 59 58 58

Proefles aanvragen

Rijschool in Dwingeloo.

Woon jij in Dwingeloo en ben jij opzoek naar een leuke gezellige rijschool? dan ben jij bij Rijschool Rudie het juiste adres. Bij Rijschool Rudie leer je stap voor stap de modules die nodig zijn om vlot veilig en zelfstandig aan het verkeer te kunnen deelnemen precies de ingrediënten die jij nodig bent om in één keer te kunnen slagen voor jouw rijbewijs!

Mogelijkheden rijles

Bij Rijschool Rudie kan je zelf jou rijlessen inplannen je kan zelf de duur van de rijleesen inplannen wil jij 60 min lessen of 90 min dat bepaal jezelf,

Bij Rijschool Rudie is het mogelijk om de rijlessen te starten vanaf jouw huis of school en naar de les thuis of op school afgezet te worden.

Bij Rijschool Rudie is de eerste les proefles helemaal gratis!

Bij Rijschool Rudie kan je uit verschillende pakketten kiezen met examen wil jij er een tussentijdsetoets bij ook dat kan een tussentijdsetoets is een aanrader! hiermee verhoog jij jouw slaagkans op een examen, pakketten kunnen in 2 of 4 termijnen betaald worden. Liever losse lessen ook dat kan pakketten zijn goedkoper!

wil jij naar de corona een gratis proefles?

Stuur dan een bericht naar info@rijschoolrudie.nl of vul het contact formulier in dan nemen wij z.s.m. contact met jou op voor het maken van een afspraak!