Elke dag vanaf
06:30 beschikbaar

mail ons info@rijschoolrudie.nl
bel on 06 41 59 58 58

Proefles aanvragen

Rijschool in De Wijk

Kom je uit De Wijk en wil je het rijbewijs halen? Rijschool Rudie is dé rijschool! Bij ons leer je alles om 'goed beslagen ten ijs' te komen en als volleerd bestuurder deel te gaan nemen aan het verkeer. Het maakt niet uit of je een volledige beginner bent (die er eigenlijk een beetje tegenop ziet) of dat je al wat rijervaring hebt. Wij hebben het perfecte lespakket voor je!

Rijles in De Wijk: diverse lespakketten

Afhankelijk van je niveau heb je de keuze uit diverse lespakketten. Zo hebben wij pakketten die ook theorie omvatten. Maar het kan natuurlijk zijn dat je het theorie-examen al hebt gedaan. Daarom hebben we ook pakketten met uitsluitend lessen. Op die manier krijg je niet meer les dan je echt nodig hebt en betaal je dus ook nooit teveel.

Rijopleiding in Stappen

Denk jij dat autorijden eigenlijk niets voor jou is? Niets is minder waar! Met de 'rijopleiding in stappen', kortweg RIS genoemd, lukt het je zeker! Dit is een zeer grondig lestraject waarbij je elk onderdeel van het autorijden afzonderlijk leert. Voor elke les is het de bedoeling dat je huiswerk maakt, zodat je steeds optimaal voorbereid bent. Tussendoor zijn er drie toetsen om je vorderingen te testen. De cursus wordt afgerond met het eigenlijke rijexamen van het CBR. RIS is dus een cursus waarbij je er zeker van bent dat je straks vol vertrouwen en goed kunt autorijden.

Meld je vandaag nog aan!

Wil je binnenkort zelf overal heen kunnen rijden? Misschien droom je zelfs al van je eigen auto! Met dat laatste kunnen wij je natuurlijk niet helpen, maar met de rest wel. Meld je daarom vandaag nog aan voor rijles en zet de eerste stap, zodat ook jij straks zelfstandig de weg op kunt!