Elke dag vanaf
06:30 beschikbaar

mail ons info@rijschoolrudie.nl
bel on 06 41 59 58 58

Proefles aanvragen

Rijschool in Hoogeveen

Ben je op zoek naar de perfecte rijopleiding in Hoogeveen? Kom dan naar Rijschool Rudie! Wij begeleiden je tijdens alle lessen, sturen bij (soms zelfs letterlijk) waar nodig en stomen je klaar voor volledige deelname aan het verkeer. Kortom, we leren je alles wat nodig is om straks zelfverzekerd en kundig achter het stuur te zitten!

Verschillende pakketten

Misschien heb je al af en toe auto gereden en heb je zelfs je theorie al in je zak. Maar het kan ook zijn dat je nog nooit achter het stuur hebt gezeten en het zelfs een beetje eng vindt. Omdat iedereen verschillende is, bieden wij verschillende pakketten aan. Pakketten die variëren in het aantal lessen en wel of geen theorie omvatten. Zo kun je het pakket kiezen dat aansluit bij jouw behoeften en ben je dus altijd het voordeligst uit!

Rijopleiding in stappen

Ken je de 'rijopleiding in stappen' al? Je kunt ook een RIS pakket bij ons aanvragen. RIS houdt eigenlijk in dat je stap-voor-stap het rijden onder de knie krijgt. Het is de meest uitgebreide manier om alle handelingen en kennis die je nodig hebt voor deelname aan het verkeer eigen te maken. De methodiek bestaat uit vier modules en omvat 39 scripts. Dat zijn de omschrijvingen van alle afzonderlijke handelingen die bij het autorijden aan bod (kunnen) komen. Je krijgt steeds huiswerk mee, zodat je elke rijles grondig voorbereidt. Er worden tussentijdse toetsen afgenomen. De vierde, en laatste, toets omvat daarbij het eigenlijke rijexamen. RIS is een fijne manier om goed te leren rijden

Gewoon beginnen!

Maar, welk pakket je ook kiest, de eerste stap is je ervoor aanmelden. Gewoon beginnen dus, zo simpel is het. Wacht daarom niet langer en vraag direct je eerste rijles aan bij Rijschool Rudie: jouw rijschool in Hoogeveen!