Elke dag vanaf
06:30 beschikbaar

mail ons info@rijschoolrudie.nl
bel on 06 41 59 58 58

Proefles aanvragen

Rijschool in Zuidwolde

Woon je in Zuidwolde en wil je rijles gaan nemen? Dan moet je beslist naar Rijschool Rudie! Natuurlijk wil je zo snel mogelijk je rijbewijs, maar daarbij wil je ook echt goed leren rijden. Wij leren je alles en zorgen dat je straks helemaal klaar bent om deel te nemen aan het verkeer.

Rijschool Zuidwolde: Rijopleiding in Stappen

Ook wanneer je erg onzeker bent, kun je het autorijden uitstekend leren! Speciaal voor mensen die wat angstig zijn hebben wij het systeem 'Rijopleiding in Stappen', ook wel RIS genoemd. Met RIS leer je alle handelingen van het autorijden en elk aspect van het verkeer heel grondig. Dit gaat, zoals de naam al aangeeft, stap voor stap. Elke les leer je iets nieuws en je krijgt ook huiswerk mee om de volgende les goed voor te bereiden. Om tijdens het leerproces de vorderingen in de gaten te houden, moet je drie tussentijdse toetsen doen. Als afsluiting is er nog een vierde test die het eigenlijke rijexamen omvat. Met een 'Rijopleiding in Stappen' leer dus je op een fijne, systematische manier deel te nemen aan het verkeer.

Lespakketten

Daarnaast hebben wij natuurlijk ook gewone lespakketten: met of zonder theorie en een verschillend aantal lessen. Misschien heb je al eerder rijles gehad, of heb je af en toe al geoefend. En het kan ook zijn dat je gewoon een natuurtalent bent en je niet zoveel lessen nodig hebt. Daarom kun je een lespakket nemen dat aansluit op jouw behoeften. Zo betaal je dus nooit teveel!

Meld je aan!

Zie je het al voor je: jij, die zelfverzekerd achter het stuur zit? De eerste stap naar het behalen van je rijbewijs is natuurlijk jezelf aanmelden voor rijlessen. Neem daarom vandaag nog contact met ons op en vraag je eerste les aan!