Elke dag vanaf
06:30 beschikbaar

mail ons info@rijschoolrudie.nl
bel on 06 41 59 58 58

Proefles aanvragen

Rijschool Meppel 

Als je geen rijbewijs hebt, ben je altijd afhankelijk van anderen. Moet je ergens heen waar je niet met het openbaar vervoer of met de fiets kunt komen, dan moet je iemand bellen om je met de auto te brengen. Onhandig! Ben jij klaar met die afhankelijkheid en wil je lekker zelf gaan rijden? Dan zit je goed bij Rijschool Rudie. 

Neem contact met ons op

Een rijschool met hoog slagingspercentage 

Wij geven rijles volgens de Rijopleiding in Stappen (RIS) lesmethodiek. Dit betekent dat je stap voor stap leert een auto te besturen en veilig deel te nemen aan het verkeer. Wij gebruiken deze lesmethodiek niet voor niets. Rijscholen die rijlessen geven volgens de Rijopleiding in Stappen lesmethodiek, hebben namelijk een hoger slagingspercentage. Bij ons is dit ook het geval. 

Een pakket met rijlessen afsluiten 

Je kiest zelf hoe je jouw rijlessen wilt betalen. Je kunt dit per les doen, maar de meeste leerlingen kiezen ervoor om een pakket met rijlessen af te sluiten. Wij hebben een pakket met 20 lessen, 30 lessen en 40 lessen. Ook bieden we diverse spoedpakketten aan voor mensen die hun rijbewijs zo snel mogelijk willen halen. 

Welk pakket het beste bij jou past, is afhankelijk van diverse factoren. Denk hierbij aan je vaardigheden in de auto, maar ook aan hoe snel je jouw rijbewijs wilt halen. Ben je benieuwd welk pakket het beste bij jou past? Plan dan een proefles in. Na de proefles kan de rijinstructeur je hier meer over vertellen. 

Vragen? Wij staan voor je klaar

Heb je vragen over onze lesmethodiek of wil je meer weten over onze rijlespakketten? Neem dan gerust contact met ons op. We beantwoorden jouw vragen graag. Ook als je direct wil starten met rijles in Meppel, kun je contact opnemen. Je kan ons bellen op 0641595858 , mailen of ons contactformulier invullen.