Elke dag vanaf
06:30 beschikbaar

mail ons info@rijschoolrudie.nl
bel on 06 41 59 58 58

Proefles aanvragen

Rijschool Nieuwleusen 

Voor je kunt deelnemen aan het verkeer, heb je een rijbewijs nodig. Je kunt dit rijbewijs halen bij Rijschool Rudie. Met de hulp van onze rijinstructeur heb je in een mum van tijd je rijbewijs gehaald. Niet met stress achter het stuur, maar op een prettige manier. Ook als je in Nieuwleusen woont, kun je rijles krijgen van onze vakkundige en ervaren rijinstructeur. 

Neem contact met ons op

Leren rijden in stappen 

Veel rijscholen willen je zo snel mogelijk laten gaan voor het praktijkexamen. Zij overhaasten de rijopleiding om je zo snel mogelijk in de auto te krijgen. Wij vinden het belangrijk dat je stap voor stap leert autorijden, zodat je na het behalen van je rijexamen ook écht kunt rijden. Daarom werken wij volgens de Rijopleiding in Stappen (RIS) lesmethode. Op jouw tempo leren we je stap voor stap rijden, tot je echt klaar bent om deel te nemen aan het verkeer. 

Het slagingspercentage van de Rijopleiding in Stappen (RIS) is hoger dan het slagingspercentage van rijscholen die zonder deze lesmethodiek rijden. Dit betekent dat je een grotere kans hebt dat je direct slaagt voor jouw praktijkexamen als je lessen hebt gevolgd via de RIS lesmethodiek. 

Zelf een rijles pakket kiezen 

Wij bieden diverse rijlespakketten aan. Je kunt zelf kiezen welk pakket je af wilt nemen. Wel geeft onze rijinstructeur je advies, op basis van de vaardigheden die je tijdens je proefles laat zien. Ben je een natuurtalent? Dan heb je minder lessen nodig. Vind je het spannend om te rijden? Dan kun je een pakket met wat meer lessen afnemen. 

Ben je benieuwd hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig hebt? Plan dan een proefles in bij Rijschool Rudie en je komt er al snel achter welk pakket met rijlessen het beste bij jou past. Voor vragen, neem contact met ons op door te bellen naar 0641595858 , te mailen of ons contactformulier in te vullen.