Elke dag vanaf
06:30 beschikbaar

mail ons info@rijschoolrudie.nl
bel on 06 41 59 58 58

Proefles aanvragen

Rijschool Ommen 

Ben je op zoek naar een goede rijschool in Ommen? Dan ben je bij Rijschool Rudie aan het juiste adres. Bij ons staat de leerling centraal. Of je nu een echt natuurtalent bent of het spannend vindt om auto te rijden: wij zorgen ervoor dat jij op je eigen tempo je rijbewijs haalt. Onze rijlessen in Ommen en omgeving zijn niet alleen leerzaam, maar ook zeker leuk. 

Neem contact met ons op

Rijles op je eigen tempo 

Iedereen is anders. De één kan ontzettend goed autorijden en heeft in een mum van tijd zijn of haar rijbewijs gehaald. De ander vindt autorijden wat lastiger. Bij ons maakt het niet uit hoe goed je kunt rijden. Wij zorgen ervoor dat iedere leerling slaagt voor zijn of haar rijbewijs. Of dit nu snel gaat of wat langer duurt. 

Rijopleiding in Stappen (RIS) 

Wij geven rijlessen volgens de Rijopleiding in Stappen (RIS) lesmethodiek. Dit betekent dat je stap voor stap leert hoe je een auto bestuurt en hoe je veilig deelneemt aan het verkeer. Het slagingspercentage van de Rijopleiding in Stappen is erg hoog. Bij ons heb je dan ook een grote kans dat je je rijbewijs direct haalt bij het eerste praktijkexamen. 

Een rijlespakket of je lessen los betalen 

Je kunt zelf kiezen hoe je jouw rijlessen wilt betalen. Dit kan per les, maar ook door een pakket met rijlessen af te nemen. We bieden rijlespakketten aan met 20 lessen, 30 lessen of 40 lessen. Ben je benieuwd welk pakket het beste bij jou past? Plan dan direct een proefles in. 

Extra snel je rijbewijs halen 

Wil je jouw rijbewijs zo snel mogelijk halen? Dan is dit ook zeker mogelijk met behulp van ons spoedpakket. Wil je meer informatie over Rijschool Rudie, twijfel dan niet om contact op te nemen met ons. Je kan ons mailen, bellen op 0641595858 of ons contactformulier invullen.