Elke dag vanaf
06:30 beschikbaar

mail ons info@rijschoolrudie.nl
bel on 06 41 59 58 58

Proefles aanvragen

Rijschool Balkbrug 

Wil je binnenkort je rijbewijs halen? Start dan direct met lessen bij Rijschool Rudie en voor je het weet mag je deelnemen aan het verkeer. Wij hebben een groot werkgebied in het noorden van het land. Ook als je in Balkbrug woont, kun je bij ons rijles volgen. 

Neem contact met ons op

Rijpopleiding in Stappen (RIS) 

Wij werken met de Rijopleiding in Stappen, ook wel RIS genoemd. Dit is een opleidingsmethodiek waarbij je stap voor stap leert autorijden. Je wordt niet direct in het diepe gegooid, maar leert iedere les weer een beetje beter autorijden. 

De rijopleiding is verdeeld in 4 modules en 39 scripts. In een script staan de aspecten die bij auto rijden komen kijken, stap voor stap uitgelegd. Iedere module wordt afgesloten met een toets. De eerste twee toetsen doe je bij jouw rijinstructeur, de andere toetsen worden afgenomen bij het CBR. Het gaat om een soort tussentijdse toets en het praktijkexamen. 

De verschillende rijlespakketten 

Bij Rijschool Rudie kun je iedere les los betalen, maar je kunt ook een rijlespakket afsluiten. We bieden drie rijles pakketten aan, namelijk: 


Bij alle drie de pakketten krijg je ook een tussentijdse toets. Ook is de prijs van het praktijkexamen bij de prijs van het pakket opgeteld. Je hoeft je praktijkexamen dus niet los te betalen als je één van onze rijlespakketten koopt. 

Daarnaast kun je ook een spoedpakket kopen. Met een spoedpakket haal je jouw rijbewijs extra snel. 

Direct een proefles aanvragen 

Wil jij zo snel mogelijk starten met rijlessen in Balkbrug en omgeving? Vraag dan een proefles aan. Wil je meer weten over onze lesmethodiek of onze pakketten? Neem gerust contact op. Je kan ons bellen op 0641595858 , mailen of ons contactformulier invullen.