Elke dag vanaf
06:30 beschikbaar

mail ons info@rijschoolrudie.nl
bel on 06 41 59 58 58

Proefles aanvragen

Rijschool Dedemsvaart 

Ben je op zoek naar een professionele, betrouwbare en prettige rijschool in Dedemsvaart en omgeving? Dan ben je bij Rijschool Rudie aan het juiste adres. Tientallen leerlingen hebben bij ons hun rijbewijs gehaald. Wie weet hoor jij op de korte termijn ook bij deze tevreden klanten, met je rijbewijs in de pocket. 

Neem contact met ons op

Lessen met de RIS lesmethodiek 

Wij geven rijlessen op basis van de RIS lesmethodiek. De afkorting RIS staat voor Rijopleiding in Stappen. Het uitgangspunt van deze lesmethodiek is dat je stap voor stap leert hoe je auto moet rijden en hoe je deel moet nemen aan het verkeer. Door alles stap voor stap te doen, leer je beter, sneller én op een prettige manier rijden. 

Kies zelf je rijles pakket 

Je kiest zelf hoe je jouw rijlessen wilt betalen. Je kunt iedere les los afrekenen, maar je kunt ook een rijlespakket afsluiten. Wij bieden drie rijlespakketten aan, namelijk 20 lessen, 30 lessen en 40 lessen. Bij ieder rijlespakket zit een tussentijdse toets en een praktijkexamen. Koop je een pakket met rijlessen, dan hoef je in feite alleen nog het theorie-examen af te rekenen. De andere kosten heb je al betaald. 

Wil je snel starten met je rijlessen? Plan dan een proefles in. Na je proefles kan onze rijinstructeur je vertellen hoeveel rijlessen je ongeveer nodig hebt. 

Extra snel de weg op met het spoedpakket 

Wil je jouw rijbewijs extra snel halen, bijvoorbeeld omdat je op de korte termijn start met een baan waar je een rijbewijs voor nodig hebt? Dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. Wij hebben namelijk ook enkele spoedpakketten. Je kiest zelf welk spoedpakket jij af wilt sluiten. Met een spoedpakket heb je je rijbewijs nóg sneller. Vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Je kan ons bellen op 0641595858 , mailen of ons contactformulier invullen.